Inchiriere echipament video

Pregătirile pentru orice eveniment includ și momentul în care trebuie să rezolvi problema comunicării vizuale. Dat fiind că ai ajuns la noi în site, poți considera problema rezolvată. Desigur, prin inchiriere; echipament video performant îți stă rapid la dispoziție pentru un preț rezonabil, corect.

Când ai căutat „inchiriere echipament video”, ce voiai, de fapt?

Inchiriere echipament video: plasme, laptopuri

Îți punem la dispoziție o gamă completă de echipamente destinate rulării de materiale video pe toată durata evenimentului. Oferim spre închiriere sisteme video complete, cu laptopuri și plasme, la dimensiuni uzuale: 42 inch, 50 inch, 65 inch, 75 inch.

Ai în vedere ceva mai special? Cel mai probabil, avem o soluție (contactează-ne!).

Echipamentele video pe care le închiriem sunt profesionale, testate în situații reale de utilizare, se montează ușor și rapid. Ele asigură vizibilitatea dorită, în funcție de localizarea la fața locului față de publicul țintă, conform cu configurația și specificul sălii. Poți uita și de aceste probleme, pentru că ne ocupăm inclusiv de montajul echipamentelor video închiriate de la noi. De asemenea, îți oferim asistență pentru ca decizia ta să fie optimă în ceea ce privește localizarea lor în cadrul evenimentului, cât și numărul și caracteristicile tehnice ale echipamentelor.

Inchiriere echipament video: video proiectoare

FullHD, de la 3000 la 10000 de lumeni, potrivite pentru orice tip de sală și luminozitate ambientală, video proiectoarele noastre se pot închiria rapid și folosi cu succes la diverse evenimente. De la workshopuri în cerc restrâns la conferințe de anvergură care necesită acest tip de echipament, oferta noastră acoperă orice nevoie.

Trebuie doar să ne contactezi și să ne descrii evenimentul pe care îl planifici, spațiul disponibil, organizarea sălii și configurația acesteia, precum și alte detalii pe care ți le vom cere ca să putem recomanda echipamentele potrivite și să-ți facem cea mai bună ofertă pentru ele.

Ai vrea să ai ulterior și filmarea evenimentului tău, montată profesionist?

Da, chiar ești unde trebuie, pentru că, pe lângă inchiriere echipament video, oferim clienților noștri și servicii de concepție, producție și post-producție foto/video. Oferim astfel servicii video complete, într-o formulă de lucru testată, care te asigură că ai timp să te ocupi de alte aspecte importante legate de evenimentul pe care îl organizezi, fără griji suplimentare.

 

Cere oferta:

    Solicită un preț pentru serviciul dorit!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la Transl8.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: