Echipamente – sonorizare – profesionale

Serviciu nou în portofoliul Transl8, închirierea de echipamente – sonorizare – profesionale îți face, pur și simplu, viața de organizator de evenimente mult mai ușoară. Cum facem asta? Simplu – îți punem la dispoziție echipamente de sonorizare profesionale atent selectate pentru calitatea și viabilitatea lor, astfel încât să nu mai ai grija asta la evenimentul tău.

Echipamente de sonorizare profesionale pentru evenimente care necesită interpret

Dacă organizezi un eveniment în cadrul căruia vorbitorii invitați sunt străini, ai, în mod clar, nevoie de o instalație de sonorizare specială pentru astfel de evenimente. De la instalația specifică BOSCH DCM NG cu 50/100 receptori, 32 de canale și radiatori highpower plus sunet (2 boxe, mixer audio, 6 microfoane CCS 1000 digitale Bosch, 2 microfoane Sennheiser G3) și expander cu 4 intrări la cabina de traducere (care poate fi triplă, pentru cazurile în care este nevoie), la asigurarea interpretului (sau interpreților) care s-o folosească, ne ocupăm de tot pentru tine. Avem experiență cu astfel de evenimente și vei găsi în noi partenerul perfect.

Contactează-ne să ne povestești despre evenimentul tău, iar noi vom găsi pentru tine soluția optimă – supertehnologie, prețul cel mai OK.

Sisteme de discuții și sonorizare în general

Poate ai un eveniment unde participanții trebuie să poată interacționa cu vorbitorii. Poate ai un curs, un workshop sau un panel care va antrena sala să participe la conversație. Sau organizezi orice alt tip de eveniment unde este nevoie de microfoane cu sau fără fir, lavaliere, căști / headset-uri, boxe active și subwoofere și nu numai. În acest caz, tot Transl8 te scoate din impas. Noi avem experiență și știm exact ce să-ți recomandăm ca evenimentul tău să iasă bine.

Dă-ne un semn și spune-ne ce eveniment ai în plan, ca să-ți putem face oferta perfectă pentru închirierea de echipamente (sonorizare, profesionale) exact așa cum ai nevoie.

Echipamente profesionale de sonorizare, dar și soluții video

Mai există oare evenimente unde să nu existe pe undeva, la vedere, măcar un ecran? Nu prea mai există așa ceva, pentru că orice eveniment trebuie să fie o experiență completă, pentru toate simțurile. Ne folosim de echipamente profesionale pentru sonorizare, dar dublăm eforturile de a transmite mesajele evenimentelor noastre prin suport vizual adecvat. Așa că Transl8 oferă și servicii de închiriere de echipamente profesionale video, de la plasme și laptopuri la videoproiectoare.

Mai mult despre ce servicii suplimentare față de traduceri oferim, aici »

Imaginea articolului de Rudy and Peter Skitterians / Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la Transl8.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: