Servicii de sonorizare pentru interpretariat

În ce constau serviciile de sonorizare pentru interpretariat?

Pe lângă serviciul de interpretariat, firma noastră oferă și sonorizare. Acesta este un serviciu care constă în dotarea evenimentului cu personal tehnic și aparatură. Adică, oferim și cabină, microfoane și mixer. Clienții care optează pentru pachetul complet de servicii pentru interpretariat pot respira ușurați – ne vom ocupa tot noi și de partea tehnică! Iar organizarea conferinței va deveni mult mai simplă.

Cum se realizează interpretarea și pregătirile tehnice?

Interpretul îşi desfăşoară activitatea într-o cabină de traduceri în care se află două pupitre. Ele sunt echipate fiecare cu un microfon şi o pereche de căşti. Sunetul intră în căşti, iar intepretul transmite mesajul prin intermediul microfonului. Ascultătorul foloseşte un receptor pentru a auzi mesajul transmis.

Echipa tehnică se ocupă de montarea şi demontarea cabinei. Tot ei se asigură că sonorizarea funcţionează şi că interpreţii îşi pot face treaba liniştiţi. Pe lângă toate acestea, sunt alături de interpreţi pe toată durata evenimentului şi intervin extrem de prompt atunci când ceva nu funcţionează şi oferă asistenţă participanţilor cu privire la utilizarea căştilor de traducere.

Ce trebuie să știi despre serviciile noastre

Clienții interesați de serviciile de interpretare și sonorizare pot apela la noi încă din clipa în care decid să organizeze un eveniment și au nevoie de informații cât mai precise, în baza cărora să-și poată stabili bugetul, precum și pentru a putea stabili din timp unde va fi amplasată cabina interpretului. De asemenea, le stăm la dispoziție și celor care doresc doar serviciul de interpretare sau consultanță în acest domeniu.

Ca traducători și interpreți profesioniști, situațiile cu care ne confruntăm zi de zi sunt complexe, variate, uneori de-a dreptul surprinzătoare. Știm că aceleași provocări îi încearcă și pe cei care apelează la serviciile noastre. Ne place flexibilitatea și suntem pregătiți să îi acomodăm, indiferent în ce situație s-ar afla – mai ales când lucrăm cu clienți care sunt flexibili la rândul lor și care își dau tot interesul pentru a realiza împreună traduceri şi evenimente fără cusur.

Prin confruntarea cu cerințele unui mediu economic exigent și dinamic, am dezvoltat pachete de servicii premium, concepute special pentru nevoile clienților noștri. Ne ocupăm de fiecare proiect în detaliu și venim în sprijinul clienților cu tot ceea ce ne-a învățat experiența despre traducerile de calitate: știm cum să traducem în regim de urgență fără să greșim, cum să coordonăm proiecte ample, ce fel de voci se pretează cel mai bine pentru dublare sau interpretare și suntem pregătiți cu servicii complete de sonorizare pentru interpretariat, precum și consultanță în toate aceste domenii.

    Cere o ofertă!