Transl8: Despre noi ca firmă de traduceri şi de ce Never Late

Despre Transl8 - traduceri și interpretariat

Transl8: Despre noi ca firmă de interpretariat și traduceri…

… și de ce Never Late

Ne-am gândit că ar fi frumos să ne cunoaștem mai bine. Drept urmare, articolul de astăzi este despre noi, în calitate de firmă de interpretariat și traduceri. Știm că numele ne dă de gol, însă noi tot vrem să auzi chiar de la noi cine anume suntem și ce facem.

Transl8 este o firmă ce furnizează servicii de traduceri și interpretariat.

Aceasta a luat naștere în urmă cu 8 ani, când fondatoarea a decis să își dedice 100% din timp pasiunii sale de a-i ajuta pe oameni să comunice. Drumul către aceasta imagine și formulă a fost unul plin de peripeții, de suișuri și coborâșuri, de momente frumoase și haioase, de lecții învățate și de mulți oameni minunați. Totuși, la finalul celor opt ani ne-am găsit finalmente echilibrul sub umbrela Transl8.

Acum poate vă întrebați de ce am ales sloganul Never Late?

Au fost mai multe motive ce au condus la această alegere, dar vă vom împărtăși doar câteva dintre ele. În primul rând, unul dintre motive (chiar evident și extrem de simplu) este acela că sloganul rimează cu denumirea firmei. Dacă le rosteşti pe amândouă împreună, cu voce tare, îţi vei da seama de asta. Transl8, Never Late. Rimează nu-i așa? Sau, altfel spus, „it has a ring to it”.

Un alt motiv este acela că întotdeauna furnizăm servicii de calitate clienților și, orice ar fi, Never Late.

Iată ce a scris despre noi Wall-Street.ro: De la pasiune la business, pe calea antreprenoriatului: povestea Transl8 »

Acum că ne-am cunoscut un pic mai bine, vrem să vă mai împărtășim câteva lucruri. De data asta, despre ceea ce ne dorim să facem prin intermediul acestui blog. Scopul lui este acela de a fi mai aproape de cititor, indiferent dacă eşti traducător, client, colaborator, fan și, de ce nu, chiar contribuitor. Așa că noi, echipa Transl8, ne-am gândit ca în fiecare săptămână sau măcar o dată la două săptămâni să venim cu un articol informativ din domeniul traducerilor:

  • să îți punem la dispoziție perspectiva unei firme de interpretariat și traduceri;
  • să îți împărtășim informații despre tipurile de traduceri;
  • despre activitatea interesantă și oarecum încă necunoscută de interpret de conferință;
  • despre modul în care poți să îți alegi o firmă de traduceri și interpretariat;
  • ce anume informații să furnizezi traducătorului și interpretului și
  • alte subiecte pe care noi le considerăm ca fiind interesante și folositoare.

Vrem să știi că eşti în centrul atenţiei noastre. Drept urmare, ne-am bucura și am aprecia foarte mult contribuția ta, comentariile și chiar sugestiile. Oricând ai un subiect pe care vrei să îl detaliem scrie-ne cu încredere și vom veni în întâmpinarea ta.

În final, dorim să îți mulțumim că ai ales să faci parte din familia Transl8!

Pe tine care subiect te intrigă și te face să îți dorești să afli mai multe?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugăm să citești politica de confidențialitate și cookies, iar dacă ești de acord și accepți să primești comunicări pe e-mail de la Transl8.ro, inclusiv comunicări comerciale, te rugăm bifează mai jos: